Tuesday, October 6, 2009

Tsitaate ja muljeid Kuremaast

-Kuremaa mõis koos ümbrusega oli imeilus. Seltskond oli sama ilus ja mõnus, aga õnneks mitte üldse jahe, vastupidi. Vahest hajusid inimesed vaikselt hiigelsuurde majja ära, kuid seegi on pigem hea, et privaatsust ja vabadust jagub. Mulle meeldis väga mõte inimestele kooki jagada ning üleüldse igasugused enda majast välja vedamised on alati positiivsed, kaasa arvatud päikeseline jalutuskäik. Korralduse poole pealt polegi midagi ette heita, kuigi alati on teretulnud sada nähtamatut teenrit kes lehvitavad tuult siis kui jahe on ja hoiavad radiaatorit külma puhul ning toovad aegajalt teed või puuviljakokteile (siis aga ei tahaks keegi kodust väljagi tulla).
Kokkuvõtteks - tuleks teinekordki ning suur aitäh korraldamise eest!
Inga

-Suhteliselt vaba graafik ja võimalus ka plaaniväliselt ise midagi ägedat omas nurgas orgunnida.
Jarko

-Üritus oli äärmiselt meeldiv. Toit oli maitsev ja seltskond meeldejääv. Hommikune jooga ja massaaž olid sooja-andvad. Aeg-ajalt tekitas ebameeldivust külm, mis nahavahele puges, kuid samas sai seda ära kasutada inimeste motiveerimisel tegevuste tegemiseks.

Minule igatahes meeldis see väga ja ei jõua ära oodata, kui midagi sellist veel juhtub.
Peeter

-Kuremaal sai enda murede eest sahtlisse peitu poetud ja mõnusa seltskonnaga asjalikult aega veedetud.
Pauliina

-Väga imeline asukoht ja õhustik ning põnevate teemade valik. Korraldamisel tundusid puuduvat suuremat segadused (välja arvatud toidu osas:D). Rahvast oli mõnusas koguses. Häiris tubade külmus, kuid mis tundus üha enam sündmuste edenedes kaduvat. Igati tubli algus:)
Pille-Riin

-Väljasõit, kus oli kodune tunne - ma olin kõigiga omamoodi sarnane. Sai palju külmetatud,kuid huvitavad tegevused ja ka "lollused" hoidsid soojas.
Jaen

No comments:

Post a Comment