Tuesday, October 20, 2009

Sahtlis 22. oktoobril

Vaatame filmi "Uskumuste bioloogia. Muutuste psühholoogia - terviku loomine".

Rakubioloog Bruce Lipton ja psühholoog Rob Williams on uue paradigma pioneerid, muutes traditsioonilisi vaateid bioloogiale ja psühholoogiale. Nende teooria põhineb praktikal, mis liidab üheks füüsilise ja metafüüsilise maailma. Nii Lipton kui ka Williams heidavad valgust müütidele, millele tugineb suuremalt jaolt kehtiv teaduslik arusaam, kuidas elu toimib ning pakkudes loogilist, teadusliku ja praktilisi lahendusi, et mõista ning rakendada neid revolutsioonilisi uusi ideid... Seminarid loovad ühtse arusaamade terviku ning annavad mõista, et lahutamatu mõistuse ja keha olemus on omavahelises koostoimes.

Dr. Bruce Lipton on rahvusvaheliselt tunnustatud teadlane, kes ühendab teaduse ja vaimu. Ta alustas oma teaduskarjääri rakubioloogina. Dr. Liptoni teadustöö muskulaardüstroofias, uuringud, mis kasutasid inimese kloonitud tüvirakke, keskendusid molekulaarsetele mehhanismidele, mis kontrollivad raku käitumist. Dr. Liptoni ja tema kolleegi dr.Ed Schultzi väljatöötatud koe siirdamise tehnika on uudse inimgeneetika tehnikana kasutamist leidnud.

1982. aastal asus Dr. Lipton uurima kvantfüüsika printsiipe ning seda, kuidas neid siduda arusaamadega raku infot edasiandavatest süsteemidest. See sai pöördepunktiks rakumembraani uuringutes. Dr. Liptoni teadustööd Stanfordi Ülikooli meditsiinikooli juures aastatel 1987-1992 tõestasid, et keskkond, mis toimis läbi raku membraani, kontrollis raku käitumist ja füsioloogiat.

Dr. Liptoni uudne teaduslik lähenemine muutis ka tema isiklikku elu. Tema süvenenud arusaam rakubioloogiast tõi välja mehhanismid, mille kaudu meel kontrollib keha funktsioone, sisaldades endas surematu vaimu olemasolu. Rakendades teadmisi omaenda bioloogias,avastas Dr. Lipton, et ta füüsiline heaolu kasvas ja igapäevaelu paranes.

Dr. Lipton on tunnustatud meditsiinilektor, nõutud kõneleja ja töötubade korraldaja.Ta räägib meditsiiniasjatundjaile juhtivast teadusest ja sellest, kuidas sobib see kokku keha-hinge meditsiini ja vaimsete põhimõtetega. Teda julgustab kuulajate tagasiside: sajad inimesed on tema printsiipe rakendades kogenud vaimse ja füüsilise heaolu tõusu.

Dr. Liptonit peetakse uue bioloogia üheks juhtisikuks. Oma tööd on ta kogunud teosesse The Biology of Belief (Uskmused ja bioloogia). Raamat on eesti keelsena ilmunud kirjastuselt Pilgrim.

Rob Williams töötas oma karjääri esimesed 14 aastat korporatiivses maailmas. Viimased 14 aastat aga professionaalse psühho terapeudina Äri kogemustest lähtuvalt on Rob orienteerunud oma terapeudi töös tulemuslikkusele. Rob Williams on PSYCH-K meetodi looja, mille sisuks on oma mõttemustri tarkvara kasutajasõbralik ümerkirjutamine, et muuta oma elu varasemast programmeeritusest.

No comments:

Post a Comment