Tuesday, October 6, 2009

Sahtlis tulekul 16. okroobril

Reedel 16. oktoobril kell 16.30 Kapis Arne Laur, kes räägib hinduismist ning viib läbi joogat! Tegu on üsna tuntud mehega, kes tegeleb ka krishnaiitlusega ning on esinenud Eurovisioonil. Sel sügisel kandideerib kohalike omavalitsuste valimisel. Veel on Laur olnud osaline bändis Just Knud Qvigstad, mis viljeles n-ö intelektuaal rokki.
-Hinduismist kaasakiskuv kõneleja Arjuna das ehk Arne Lauri, kes on olnud aktiivselt tegev Krišna Tunnetuse Koguduses on väga mitmekülgsete huvidega.
Tal on pikk kogemus koreograafina: alustas väikese poisina, kui käis rahvatantsuringis, edasi tuli juba peotants, kuid lõplikult leidsin end kaheksakümnendatel breikarina. Ühe seigana noorpõlvest toob ta välja, et miilitsad ajasid neid tänavatel taga, kui hakkasid tantsima. Edasi hakkas tegelema pop- ja jazz-tantsuga ning elas aasta Itaalias.
Oma suurepärase vormi on ta taganud joogaga. Nimelt teeb iga päev kodus 45minutilisi hommikusi joogatsükleid, universaalseid harjutusi, mis hoiavad vormis. Sellest täitsa piisab. Aga kui läheb mürgliks ja tantsuks, vajan paari-kolme päeva, et esinemisvormi kätte saada.

No comments:

Post a Comment